Svečana sjednica SO Vlasenica

U Vlasenici je obilježena krsna slava opštine, tim povodom održana je svečana sjednica Skupštine opštine tokom koje je dodijeljeno 16 priznanja najuspješnijim preduzećima i organizacijama koje djeluju na području ove opštine. Među nagrađenima, našla se i organizacija UNICEF koja učestvuje u realizaciji više projekata na području ove opštine, a kako ističu zahvalni su zbog priznanja koje im je dodijeljeno.

„Srećni smo što smo se našli među dobitnicima priznanja, ali moram istaći da ništa ne bismo mogli ostvariti sami, nego uz pomoć partnera i odličnoj saradnji sa opštinom Vlasenica. Nadam se da ćemo imati ovako dobru saradnju i u narednom periodu“, izjavila je Jasmina Babić, predstavnica UNICEF-a.

„Trudili smo da se postignemo što bolji rezultat, uradili smo onoliko koliko je bilo u našoj moći i u skladu sa mogućnostima. Uvijek ima prostora za napredovanje i nadam se da ćemo se i sljedeće godine naći među nagrađenima, ali sa boljim rezultatima“, rekao je Nenad Lelek, direktor Turističke organizacije opštine Vlasenica.

Priznanja nagrađenim uručio je načelnik opštine Dragoslav Todorović. On je čestitao slavu svim stanovnicima opštine Vlasenica i crkvenoj zajednici. Istakao je da se nada da napredak opštine neće stagnirati u narednom periodu i da će se broj priznanja iz godine u godinu povećavati.

„Ponosan sam na sva preduzeća i organizacije koje su dobile priznanje. Prije svega jer je riječ o uglednim preduzećima koja učestvuju u razvoju i napretku opštine Vlasenica. Znam da je ova godine izborna, ali nadam se to neće poremetiti rad institucija na području ove opštine, jer trebamo raditi na tome da poboljšamo život i ekonomsku situaciju u Vlasenici koja je na sve višem nivou“, stav je načelnika opštine Vlasenica. 

Svi prisutni su izjavili da će nastaviti sa uspješnim radom, ali ne samo zbog priznanja i činjenice da je opština prepoznala njihov dobar rad, već radi svih koji žele napredak svojoj lokalnoj zajednici.