SAZNAJTE SVE O TIMSKOM RADU – PRIJAVITE SE NA RADIONICU „BUDI DIO KOLEKTIVA“

Sposobnost za timski rad je visoko vrednovana vještina u svakom poslu! Jedan od osnovnih kriterijuma prilikom zapošljavanja jeste upravo i ocjena sposobnosti za timski rad. Koje osobine vas čine dobrim timskim igračem i kako da ih unaprijedite? Kako uspješno da sarađujete sa drugima i kako da udruženim snagama ostvarujete uspjehe? Na radionici ćete imati priliku da saznate i kako da uspješno riješite konflikte, kako da se prilagodite i izgradite veću fleksibilnost.

Prijavite se i dobijte odgovor na ova i druga pitanja na radionici

„B U D I  D I O  K O L E K T I V A“

koja će biti održana

23.12.2016. u Biznis centru u Srebrenici sa početkom u 12.00h

Trening će voditi gđa Dragana Jovanović, predsjednica Udruženja „Prijatelji Srebrenice“.

Ne propustite priliku, prijavite se do 22. decembra putem telefona: 056/440-165 i 033/846-944 ili na mail  samra@posao.ba.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete nas kontaktirati na mail samra@posao.ba ili preko Facebook stranice projekta Ekonomsko osnaživanja mladih: www.facebook.com/projekat.EES.

Trening je aktivnost projekta „Ekonomsko osnaživanje mladih“ koji implementira kompanija Posao.ba (Kolektiv), u saradnji s Udruženjem „Prijatelji Srebrenice“ i Opštinom Srebrenica, te uz podršku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva.