PRIJAVITE SE NA TRENING TIMSKI RAD I POVEĆAJTE SVOJU ŠANSU ZA ZAPOSLENJE

U okviru projekta „Ekonomsko osnaživanje mladih“ u Biznis centru u Srebrenici će biti održan trening iz oblasti timskog rada. Trening je planiran za 02.11.2016. sa početkom u 12.00 časova.

Trening je namijenjen svim mladim ljudima koji žele sebi olakšati put do zaposlenja, jer su dobre komunikacione vještine i sposobnost rada u timu prioritetne vještine zaposlenika svim ozbiljnim poslodavcima. Da bi jedan tim uspješno funkcionisao, potrebna je saradnja i spremnost da se zajedničkim trudom ostvari ono što se pojedinačno ne može postići. Upravo zbog toga mnogi poslodavci žele ljude koji znaju šta je timski rad i kako sarađivati sa kolegama.

Trening će voditi Mila Knežević, ekspert za lokalni ekonomski razvoj u organizaciji “GIZ“.

Prilikom treninga učesnici će se upoznavati sa timskim radom i koristima njegovog razvoja, određivanja uloga u timu, jer mnoga istraživanja pokazuju da su timski rad i saradnja najvažniji za poslovni uspjeh firme, ali i za zadovoljstvo na poslu.

Teme koje će biti obrađena na treningu su: faze nastanka tima, uloge u timu, značaj poznavanja vlastitih timskih osobina, spoznaja i korekcija slabosti, korišćenje timskih sposobnosti na radnom mjestu, značaj zajedničkog djelovanja.

Saznajte sve o timskom radu kao ključu uspjeha i povećajte svoju šansu za zaposlenjem!

Ne propustite priliku, prijavite se putem telefona: 056/440-165 i 033/846-944, na mail samra@posao.ba ili elektronski na link.

Projekat „Ekonomsko osnaživanje mladih“ implementira kompanija Posao.ba (Kolektiv), u saradnji s Udruženjem „Prijatelji Srebrenice“ i Opštinom Srebrenica, te uz podršku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete nas kontaktirati na mail samra@posao.ba ili preko Facebook stranice projekta Ekonomsko osnaživanja mladih: www.facebook.com/projekat.EES