Prijavite se na trening „Timski rad“ i povećajte svoju šansu za zaposlenjem

U okviru projekta „Ekonomsko osnaživanje mladih“ u biznis centru u Srebrenici organizovaće se trening na temu timski rad, 2. novembra sa početkom u 12 časova.

Radionica je namijenjena svim mladim ljudima koje žele dobiti zaposlenje jer je znati raditi sa ljudima danas obavezno. Da bi jedan tim uspješno funkcionisao, potrebna je saradnja i spremnost da se zajedničkim trudom ostvari ono što se pojedinačno ne može postići. Upravo zbog toga mnogi poslodavci žele ljude koji znaju šta je timski rad i kako sarađivati sa kolegama.

Trening će voditi Mila Knežević, ekspert za lokalni ekonomski razvoj u organizaciji “GIZ“.

Prilikom treninga učesnici će se upoznavati sa timskim radom i koristima njegovog razvoja, određivanja uloga u timu, jer mnoga istraživanja pokazuju da su timski rad i saradnja najvažniji za poslovni uspjeh firme, ali i za zadovoljstvo na poslu.

Teme koje će biti obrađene na treningu su: faze nastanka tima, uloge u timu, značaj poznavanja vlastitih timskih osobina, spoznaja i korekcija slabosti, korišćenje timskih sposobnosti na radnom mjestu, značaj zajedničkog djelovanja.

Saznajte sve o timskom radu kao ključu uspjeha i povećajte svoju šansu za zaposlenjem!

Ne propustite priliku, prijavite se putem telefona: 056/440-165 i 033/846-944 ili na mail samra@posao.ba.

Projekat „Ekonomsko osnaživanje mladih“ implementira kompanija Posao.ba (Kolektiv), u saradnji s Udruženjem „Prijatelji Srebrenice“ i Opštinom Srebrenica, te uz podršku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete nas kontaktirati na mail samra@posao.ba ili preko Facebook stranice projekta Ekonomsko osnaživanja mladih: www.facebook.com/projekat.EES.