Policijska uprava Zvornik: U Vlasenici pronađena droga

policija stop_thumb_medium500_300Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica lišili su slobode lice S.Đ. (1989) iz Milića, zbog postojanja sumnje da je počinilo krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Naime, policijski službenici su, preduzimajući planske aktivnosti usmjerene na sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja, u ulici Romanijska, opština Vlasenica, zaustavili putnički automobil marke „Škoda”, kojim je upravljalo lice S.Đ.

Izvršenom kontrolom i pregledom vozila, policijski službenici su pronašli i uz potvrdu oduzeli petnaest pakovanja u kojima se nalazila biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i tri tablete koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ekstazi.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo.