Ostao je još JEDAN DAN da se prijavite na BESPLATAN kurs engleskog jezika

Svi znamo da živimo u vremenu globalizacije, a engleski jezik, kao univerzalni jezik, u svemu tome je značajna karika i koristi se u skoro svim zemljama svijeta. Nivo poznavanja ovog jezika često je bitan, ako ne i presudan kriterijum pri apliciranju za određena radna mjesta ili članstvo u nekoj instituciji. Poslije uvodnih testova i upoznavanja, završni krug obično podrazumijeva intervju na engleskom. Kompanije obično prihvataju kandidate koji, pored određenih vještina i kvalifikacija, tečno govore i upotrebljavaju engleski jezik, u suprotnom kandidat će biti odbijen.

Ne dozvolite da vam nepoznavanje bar osnovnog nivoa engleskog jezika stane na put uspjeha – prijavite se na besplatan kurs, OSTAO JE JOŠ JEDAN DAN ZA PRIJAVE.

Početno predavanje biće 21. oktobra u 16 časova, u Biznis centru u Srebrenici, Trg Mihajla Bjelakovića bb (treći sprat). Pravo učešća imaju sve nezaposlene osobe iz regije Birač (Srebrenica, Bratunac, Milići, Vlasenica i Zvornik), a predavanje će voditi Bojana Ilić, profesorica engleskog jezika.

Kurs će trajati četiri i po mjeseca i predviđeno je da predavanja budu organizovana dva puta sedmično u trajanju od sat i po. Za pohađanje kursa nije potrebno nikakvo predznanje.

Učešće na kursu je besplatno za sve polaznike, a troškovi prevoza takođe će biti pokriveni.

Osobe koje uspješno završe kurs moći će da se predstave na engleskom jeziku, odgovore i postave neka osnovna pitanja o tome odakle dolaze, koliko imaju godina, o porodici, hrani, vremenu, osjećanjima, o tome šta vole ili ne.

Na kraju kursa polaznici će moći da čitaju, pišu i razumijevaju jednostavnije riječi i izraze na engleskom jeziku.

Svi polaznici koji uspješno završe kurs engleskog jezika dobiće certifikat o pohađanju kursa i uspješnom polaganju završnog testa.

Kursu možete prisustvovati ukoliko se prijavite na e-mail: samra@posao.ba odnosno na telefon 033/846-944. Takođe, zainteresovani mogu popuniti obrazac za prijavljivanje za učešće na treningu na ovom linku.

Prijave za trening otvorene su još JEDAN dan, do 20.10.2016. godine.

Projekat Ekonomsko osnaživanje mladih implementira kompanija Kolektiv (Posao.ba), u saradnji s udruženjem Prijatelji Srebrenice i Opštinom Srebrenica, uz podršku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva. Cilj projekta je ekonomski razvoj mladih kroz podršku zapošljavanja i samozapošljavanja mladih i razvoj vještina potrebnih na tržištu rada.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete nas kontaktirati na gore navedene kontakte ili preko Facebook stranice projekta Ekonomsko osnaživanja mladih: https://www.facebook.com/projekat.EES