Organizacioni odbor u Vlasenici

U Vlasenici je održan drugi sastanak organizacionog odbora manifestacije 2. Sajam poljoprivrede i privrede Vlasenica 2016. Na ovogodišnjem sajmu priliku da se predstave će imati i privrednici i poljoprivrednici iz cijele BiH.

„Ove godine ćemo nadograditi aktivnosti i uz jednu dobru organizaciju imaćemo u potpunosti uspješnu aktivnost. Detalje koje ne smijemo propustiti utvrdićemo na narednim sastancima, jer ne želimo da dođe do bilo kakvih propusta“, stav je načelnika opštine Vlasenica, Dragoslav Todorović.

„Danas smo čuli dosta dobrih prijedloga za poboljšanje ovogodišnjeg sajma, što me veoma raduje. Nadam se da će i vrijeme poslužiti kako bi sve bilo na najvišem nivou. Krenuli smo na vrijeme i mislim da ćemo otkloniti sve nedostatke koje smo imali prošle godine, kao početnici u organizovanju takvih događaja“, izjavio je Slaviša Mazić, načelnik Odjeljenja za privredne i društvene djelatnosti i inspekcijske poslove u opštini Vlasenica.

Iz organizacije CARE International, koja i ove godine podržava Sajam u Vlasenici poručuju svim zaintersovanim privrednicima, poljoprivrednicima, ali i privatnim subjektima da se prijave za učešće jer ih očekuju dobre nagrade, ali prije svega dosta korisnih predavanja.

„Dotakli smo se programa Sajma, potrebe da što prije dogvorimo koja ćemo predavanja i predavače imati na Sajmu. Utvrdili smo i lokaciju, dakle hotel „Panorama“ i to da će biti mnogo veći broj učesnika i izlagača. Podrška Ministarstva za spoljnu trgovinu je nemjerljiva, zahvaljujući novčanim sredstvima koja su nam oni uplatili, biće poboljšane i nagrade za učesnike“, rekao je Branislav Tanasijević ispred organizacije CARE International.

Sajam će se održati 12. oktobra 2016. godine u Vlasenici, a organizatori najavljuju mnoštvo zanimljivih noviteta u odnosu na prethodnu godinu, što će svakako privući veliki broj postilaca i izlagača. Ovakve manifestacije su dobra osnova za stvaranje novih poslovnih partnerstava i za sticanje novih znanja iz oblasti poljoprivrede i privrede.