Omladinski savjet Milići slavi 13 rođendan

Omladinski savjet Milići, u srijedu, 24. februara obilježava rodjendan. Na ovaj način Omladinski savjet želi da obilježi 13 godina uspješnog postojanja i rada.

„Ova manifestacija biće kulturnog i edukativnog karaktera. Takodje, će biti organizovan i okrugli sto na kojem će učestvovati pedeset mladih iz regije Birač. Na ovom okruglom stolu će se razgovarati na temu uloge mladih u društvu.“, rekao je Stefan Milić, predsjednik Omladinskog savjeta Milići.

Na ovom dogadjaju biće prezentovan rad Omladinskog savjeta Milići i otvoriti renovirane prostorije Omladinskog centra Milići.

„Omladinski centar je nešto na šta smo mi posebno ponosni. Počeo je sa radom 2006. godine i to je jedan značajan projekat jer su se stvorili uslovi za kreativno upotpunjavanje nedovoljno iskorištenog slobodnog vremena mladih ljudi u Milićima.“ istakao je Stefan Milić.

Iz Omladinskog savjeta najavljuju i donošenje omladinske politike opštine Milići, kao strateškog dokumenta.

„Ovim dokumentom riješiće se i na dugoročnom planu, mnogi problemi mladih danas, kao što su kategorije slobodnog vrijemena, ekologija, kulturne aktivnosti i sl.“ zaključio je Stefan Milić.