Održana deseta redovna sjednica SO Vlasenica

Deseta redovna sjednica SO VlasenicaDanas je održana 10. redovna sjednica Skupštine opštine Vlasenica, na kojoj su odbornici razmatrali devet tačaka dnevnog reda. Usvojen je, između ostalog, Rebalans budžeta ove opštine za 2017. godinu.

„Danas je usvojen Rebalans budžeta opštine Vlasenica u iznosu od 5.153.000, što je 10% više u odnosu na plan. Mi smo izuzetno zadovoljni i napominjem da se radi o ovom iznosu zato što smo u toku budžetske godine imali transfere od strane viših nivoa vlasti, koje nismo mogli planirati. Radi se o pomoći predsjednika Republike Srpske u iznosu od 250.000 KM, koju očekujemo do kraja godine. Takođe, iz kabineta predsjednika Republike prebačena su sredstva u iznosu od 20.000 KM za rekonstrukciju krova područne škole u Mišarima, što će biti realizovano čim vremenski uslovi to dozvole“, rekao je Marko Todorović, načelnik opštinskog Odjeljenja za finansije.

Sljedeća redovna sjednica Skupštine opštine Vlasenica, na kojoj će se razmatrati Prijedlog budžeta za 2018. godinu, najavljena je za četvrtak, 28. decembar.