Načelnik opštine Vlasenica upriličio prijeme povodom Dana opštine

vlasenica_prijemPovodom Dana opštine, načelnik Vlasenice Miroslav Kraljević ugostio je predstavnike udruženja i organizacija civilnog društva, medije, sportiste i sveštena lica.

Ovo je bila prilika da sa njima razgovara o svemu onome što je urađeno u prethodnih 10 mjeseci, od kada je preuzeo funkciju načelnika opštine, kao i o planovima za naredni period. Prisutni su pohvalili saradnju sa lokalnom zajednicom i angažman načelnika, koji je, prema njihovim riječima, za kratko vrijeme uradio mnogo toga za Vlasenicu.

“Želim da iskažem zahvalnost svim prisutnima na dosadašnjoj uspješnoj i korektnoj saradnji, kojoj se nadam i u budućem periodu”, izjavio je načelnik opštine. Kraljević je istakao da je 21. septembar dan svih građana Vlasenice, te ih pozvao da prisustvuju svečanom obilježavanju.

Svečanim prijemima prisustvovala je i predsjednica Skupštine opštine, Gordana Trampić, koja je tom prilikom svim građanima čestitala Dan opštine.

U okviru programa obilježavanja Dana opštine, najmlađi Vlaseničani danas su imali priliku da uživaju u dječijem pozorišnom festivalu, koji je otvorio načelnik ove opštine.

Aktivnosti se nastavljaju i večeras kada  će vlasenička publika imati priliku da prisustvuje kulturno – zabavnom programu, koji će se održati u kino – sali Kulturnog centra, sa početkom u 20 časova.

Podsjećamo, centralna manifestacija biće održana 21. septembra (četvrtak), sa početkom u 9 časova, kada je planirano polaganje vijenaca na vojničkom groblju, u 10 časova je Sv. liturgija u hramu Sv. apostola Petra i Pavla, a svečana sjednica Skupštine zakazana je u 12 časova u kino-sali Kulturnog centra.