Drugi trening za izradu poslovnog plana

U okviru projekta „Mladi preduzetnici za društvene promjene“, danas je u prostorijama udruženja Prijatelji Srebrenice održan drugi trening za izradu poslovnog plana za mlade preduzetnike regije Birač.

Trening su održali treneri iz Poslovnog savjetovališta Udruženja „Prijatelji Srebrenice“ koji ističu da su zadovoljni interakcijom polaznika treninga. 

„Moja biznis ideja je proizvodnja aromatičnih ulja, a ovaj trening mi se izuzetno sviđa jer nam pruža mogućnost da se predstavimo, da nas neko primijeti i da investira u naš biznis. Predavači nam prenose znanja, doprinose da uvidimo prednosti i mane našeg biznis plana, svakako da nam ovi treninzi pomažu. Nadam se da će i naredne radionice biti ovako produktivne“, stav je Dragice Radović iz Milića.

Poslovni treninzi se organizuju tako da polaznici mogu da usvoje osnove poslovnog planiranja, a nakon toga će sa svojim prezentacijama moći da se predstave na Sajmu poslovnih ideja.

U narednom periodu biće nastavljeni treninzi za mlade preduzetnike u svih 5 opština koje učestvuju u ovom projektu. Udruženje „Prijatelji Srebrenice“ nakon Sajma poslovnih ideja preduzetnicima nudi savjetodavnu podršku i računovodstvene usluge kako bi mladima olakšali put ka uspješnoj realizaciji poslovnih ideja.