Predsjednik SO Srebrenica Nedib Smajić priredio prijem za novinare

Predsjednik Skupštine opštine Srebrenica Nedib Smajić priredio je danas druženje sa srebreničkim novinarima.

Prijem za novinare organizovan je povodom predstojećih praznika i kako bi se rezimirala saradnja između novinara i Opštinske uprave Srebrenica.

„Svjesni smo svi da je ove godine bilo problema što se tiče skupštinske većine. Međutim, mi smo sve to stabilizovali. Dokaz za to je i posljednja sjednici koja je održana i rezultat toga je jednoglasno usvojen budžet za 2019. godinu. To je uspjeh i za načelnika, i za njegov kabinet i za njegov tim. Takođe, u ovoj godini ima dosta vidljivih rezultata, vidi se i u samom gradu kada prođemo. Kada su u pitanju zapošljavanja, i tu ima pomaka. Za sljedeću godinu planiramo još novih zapošljavanja , još novih firmi da dovedemo, kako bi situacija u gradu bila što bolja, i da bismo građanima olakšali život u našoj Srebrenici“, rekao je na prijemu za novinare Nedib Smajić.

Dodao je da ono na šta će sljedeće godine posebno biti stavljen fokus jeste Banja Guber.

„Imamo informacije da to podržava državni vrh, pokrenuće se aktivnosti oko Banje Guber, i mislim da će već u sljedećoj godini biti mnogo stvari i dešavanja oko toga“, istakao je Smajić.

„Svakako, svim novinarima želim se zahvaliti za dosadašnuj saradnju, ja nisam dugo tu, neka četiri mjeseca, ali sam za to vrijeme imao korektnu saradnju sa svima. Naravno, u toku sljedeće godine želim da pospiješimo tu saradnju, da popravimo, otvoren sam za svaki vid saradnje“, rekao je u obraćanju novinarima predsjednik SO Srebenica Nedib Smajić, pritom poželivši svima srećne predstojeće praznike.

Novinari su se zahvalili za prijem, te istakli nekoliko potencijanih prilika za popboljšanje saradnje između Opštine Srebrenica i medija koji izvještavaju i aktivnostima u opštini.