Potraga za nestalim licem u Vlasenici

Iz kabineta načelnika opštine Vlasenica dobili smo saopštenje za javnost, koje prenosimo u nastavku:

„Poštovani,

Povodom nestanka našeg sugrađanina Dragana Pečenice /60/ koji je posledenji put viđen u ponedjeljak, 11. marta, u blizini porodične kuće u naselju Sušica (Vlasenica) od kada mu se gubi svaki trag, dana 15. marta 2019. godine (petak) u prostorijama Opštinske uprave opštine Vlasenica održan je sastanak Foruma za bezbjednost građana opštine Vlasenica na kojem je donesen zaključak da se dana 16. marta 2019. godine (subota) organizuje masovna potraga za nestalim licem sa početkom u 9:00 časova, koja će krenuti ispred SŠC „Milorad Vlačić“ Vlasenica.

Od dana nestanka porodica nestalog i pripadnici Policijske stanice Vlasenica vrše potragu, ali, nažalost, bezuspješno.

Pozivamo sve građane da se odazovu akciji traženja nestalog lica. Napomena: Neophodno je da učesnici akcije imaju odgovarajuću odjeću i obuću u odnosu na meteo prilike i na teren.

Organizator akcije je Opština Vlasenica, a učestvovaće predstavnici MUP Republike Srpske, Policijske stanice Vlasenica, Elektrodistribucije Vlasenica, Šumskog gazdinstva „Birač“ Vlasenica, Osnovne škole „Vuk Karadžić“i SŠC „Milorad Vlačić“, Centra za socijalni rad i Doma zdravlja Vlasenica“, navedeno je u saopštenju.