Ponovo radi radio u Bratuncu

nas studioU narednih dva mjeseca UPSMedia će pokrenuti radijski studio u Bratuncu.

„Kao rezultat priprema na kojima radimo već neko vrijeme u najavi je pokretanje radijskog studija u Bratuncu u saradnji sa lokalnim vlastima. Radijska frekvencija na kojoj mi radimo je predviđena za Srebrenicu i Bratunac, tako da ćemo otvaranjem studija, olakšati Bratunčanima da učestvuju u programu“, izjavila je Dragana Jovanović predsjednica Udruženja „Prijatelji Srebrenice“

„Mi u Bratuncu smo, dosada, imali dobro i profesionalno informisanje o svim dešavanjima sa područja naše lokalne zajednice. Za bratunački radio koji je prethodno funkcionisao izdvajana su velika sredstva, a to nije rezultirao kvalitetnim informisanjem. Mi  dalje planiramo da u saradnji sa „Prijateljima Srebrenice“ organizujemo radijski studio i u Bratuncu, pa će naši građani moći aktivno učestvovati u pojedinim emisijima“, rekao je Nedeljko Mlađenović, načelnik bratunačke opštine.

Kada budu završeni radovi na uređenju prostora budućeg studija, UPSMedia će dio svog radijskog programa nastaviti da emituje iz Srebrenice, dok će se dio programa emitovati i iz studija u Bratuncu, čime će poboljšati informisanost građana u Bratuncu.

One thought on “Ponovo radi radio u Bratuncu

  • maj 3, 2018 at 4:44 pm
    Permalink

    I velike kuće RTRS, Radio BiH, BN… Imaju glavni studio i dopisnike koji rade priloge, ali dva studija u 10km je očito mućka.

Comments are closed.