Policijski službenici spriječili pokušaj samoubistva u Skelanima

Staničnom odjeljenju policije Skelani, 22.4.2020. godine oko 16,00 časova, prijavljeno je da se dvadesetšestogodišnjak zaključao u porodičnom domu u mjestu Skelani, opština Srebrenica, sa namjerom da izvrši samoubistvo, prijeteći da će zapaliti sebe i kuću.

Po prijavi su postupili policijski službenici SOP Skelani i policijski pregovarač iz pregovaračkog tima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji su odvratili lice od pokušaja samoubistva, te su na taj način uspješno okončali navedeni događaj.

– Na lice mjesta odmah je izašla policija i policijski pregovarač iz pregovaračkog tima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji su odvratili mladića od pokušaja samoubistva, te su na taj način uspješno okončali ovaj događaj – pojasnio je portparol PU Zvornik Miljan Bobar.

Nakon što su policijski službenici uspjeli da spriječe lice u namjeri da izvrši samoubistvo, lice je prevezeno u Dom zdravlja Srebrenica, odakle je upućeno u zdravstvenu ustanovu u Banju Luku na dalje zbrinjavanje.

(PU Zvornik)