Područna liga Birač: Polet dočekuje Birač u derbiju kola, Budućnost u Jardanu

Polet – Budućnost

Peto kolo Područne lige ,,Birač“ donosi nam duele Poleta iz Kravice i Birača iz Dervente, kao i Budućnosti iz Skelana i Jardana.

U Bratuncu će u nedjelju od 16 časova snage odmjeriti dva prvoplasirana tima lige – kravički Polet i Birač iz Dervente. Polet je za sada upisao sva četiri trijumfa, uz gol-razliku +9, dok Birač, koji je takođe bio maksimalan, čeka rješenje statusa prekinutog duela sa Radničkim iz Karakaja. Prekid se desio pri rezultatu 2:2.

– Uvijek neugodan rival za nas, dobijali su nas u prethodnom periodu često. Ipak, mi se nadamo da ćemo upisati petu pobjedu i ostati usamljeni na vrhu tabele – prokomentarisao je za UPSMedia Jugoslav Nikolić, predsjednik Poleta.

Prije utakmice najavljeno je predstavljanje novih dresova, koje će kravičkom klubu pokloniti Rajko Nikolić iz Novog Sada, član uprave FK Šajkaš, čovjek porijeklom iz Kravice.

Skelanska Budućnost gostovaće u istom terminu u Jardanu. Budućnost je trenutno na diobi treće i četvrte pozicije sa sedam osovjenih bodova, dok Jardan nije osvojio bodove do sada.

Kako nam je u telefonskom razgovoru rekao predsjednik kluba Lazar Đurić, iz Budućnosti smatraju da su bolji od protivnika, ali da to mora da se pokaže na terenu, jer uvijek nešto može da se desi što će okrenuti meč u neželjenom pravcu.

Susreti se igraju bez prisustva publike.

Piše: M.V.