Ognjen Andrić pred Budućnost: Ne idemo sa bijelom zastavom, hoćemo da se nadigravamo!

Bratstvo-Velež: arhiva

Fudbaleri Bratstva pokušaće da nastave odličan niz na gostovanju lideru Druge lige Republike Srpske ,,Istok“, ekipi Budućnosti iz Pilice. Bratunački tim je u seriji od devet mečeva bez poraza, računajući kraj jesenjeg dijela sezone i pripremne utakmice. U prethodna četiri prvenstvena kola osvojili su deset bodova i napredovali skoro do sredine tabele. Susret 18. kola, u Pilici, zakazan je za nedjelju u 14:30.

Eventualnim povoljnim rezultatom klub iz Bratunca bi dodatno poboljšao svoju poziciju i nadogradio već visoko samopouzdanje.

– Čeka nas teško gostovanje u Pilici, ali ne idemo sa bijelom zastavom. Hoćemo da se nadigravamo, idemo rasterećeni i kompletni, što nam daje za pravo da se nadamo povoljnom rezultatu. Sve osim poraza, za nas je ostvaren cilj.  Atmosfera u ekipi je dobra – prokomentarisao je za UPSMedia kapiten Bratstva, Ognjen Andrić.

U prvom okršaju ovih timova, Budućnost je prošle jeseni slavila u Bratuncu. Trenutno su na 36 osvojenih bodova, 6 više od najbližeg pratioca, dok je Bratstvo osvojilo 22 boda u dosadašnjem dijelu sezone.

Piše: M.V.