Održana treća redovna sjednica Skupštine KK Bratunac TRB

Večeras je u skupštinskoj sali Opštine Bratunac održana treća redovna sjednica Skupštine KK Bratunac TRB. U okviru ove sjednice usvojeni su: zapisnik sa prethodne sjednice, plan rada stručnog štaba za narednu godinu, a razmatran je i prijedlog o rekonstrukciji i adaptaciji sportskih terena u Bratuncu. Predsjednik kluba Srđan Šarenac predstavio je finansijski izvještaj za prethodnu kalendarsku godinu i izvještaj o postignutim rezultatima za prethodnu takmičarsku sezonu. Ovi izvještaji su, takođe, usvojeni.

“Izvještaji su usvojeni jednoglasno. Svi naši podaci su transparentni i zbog toga imamo podršku, kako od Opštine Bratunac, tako i od sponzora. Predstavili smo na šta su utrošena sva sredstva koja su nam bila na raspolaganju. Što se tiče rezultata, završili smo sezonu kao sedmi i ispunili cilj da ostanemo u ligi. Ambicije za narednu sezonu su da budemo još bolji i uđemo u plej -of. Što se tiče narednog perioda, imaćemo sjednicu Predsjedništva, kao i razgovore sa dosadašnjim i potencijalno novim sponzorima“’ rekao je Srđan Šarenac.

Izvještaj o mlađim kategorijama predstavio je sportski direktor kluba Dane Dragičević, a pitali smo ga i o aktivnostima na pojačanjima za narednu sezonu.

“Prošle sezone smo imali tri mlađe selekcije: mlađe pionire, pionire i kadete. Posebno smo zadovoljni učinkom pionira, koji su osvojili treće mjesto na finalnom turniru istočnog dijela Republike Srpske i malo je nedostajalo da se plasiraju na završni turnir za šampiona Republike Srpske. Mislim da pionirska selekcija može i više naredne sezone, a potrudićemo se da im pridružimo još jednu selekciju. Što se tiče pojačanja za prvi tim u narednoj sezoni, već radimo na tome, gledamo snimke i skautiramo veliki broj igrača. Očekujem da ćemo imati jači tim nego prošle sezone“ rekao je Dane Dragičević.

Bilo je predviđeno da se Skupštini kluba obrate i načelnik Opštine Bratunac Nedeljko Mlađenović i izvršni direktor kompanije TRB Bratunac Marko Mrkajić, ali iz objektivnih razloga i službenih obaveza nisu prisustvovali večerašnjoj sjednici, tako da su te dvije tačke skinute sa dnevnog reda.

M.V.