Održana 18. redovna sjednica Skupštine opštine Bratunac

U prostorijama skupštinske sale u Bratuncu danas je održana 18. redovna sjednica Skupštine opštine Bratunac.

Odbornici Skupštine opštine Bratunac usvojili su Plan kapitalnih investicija u ovoj godini o ulaganju 25 miliona maraka. Najvažniji projekti biće proširenje vodovodne mreže, izgradnja zaobilaznice i prisutnih saobraćajnica ka budućem graničnom prelazu, kod mosta ,,Bratoljub“.

Odbornici Skupštine opštine Srebrenica razriješili su Milijana Vujića dužnosti direktora JZU ,,Dom zdravlja Bratunac“. Za ovu odluku glasalo je 16 od 21 odbornika Skupštine opštine. Za vršioca dužnosti direktora JZU ,,Dom zdravlja Bratunac“ imenovan je doktor Aleksandar Vasić iz DNS-a. Za ovu odluku glasalo je 15 od ukupno 21 odbornika.

Pored toga odbornici su usvojili i sljedeće tačke Dnevnog reda, a to su: Usvajanje izvoda iz zapisnika sa sdaemnaeste redovne sjednice Skupštine opštine Bratunac; Izvještaj o radu Skupštine opštine Bratunac za 2018. godinu. Za ovu odluku glasalo je 13 odbornika. Odbornici su usvojili i Izvještaj o radu načelnika Opštine Bratunac za 2018. godinu. Za ovu odluku glasalo je 14 od 21 odbornika. Usvojeni su takođe: Program rada SO Bratunac za 2019. godinu sa 14 glasova i Plan rada načelnika Opštine Bratunac za 2019. godinu.