Nastavljena saradnja kompanije TRB i Opštine Bratunac sa KK Bratunac

Potpisivanje sponzorskog ugovora

Danas je u prostorijama kompanije “TRB“ u Bratuncu potpisan ugovor o nastavku sponzorstva ove kompanije, kao i Opštine Bratunac prema košarkaškom klubu „Bratunac“ za sezonu 2020/2021. I u ovoj sezoni bratunački klub će nastupati pod nazivom „Bratunac TRB“ .

– Ovo je nastavak dugogodišnje saradnje koja traje već tri godine, gdje kompanija „TRB“ podržava košarkaški klub „Bratunac“, finansijski, materijalno i u svakom drugom smislu. Kada god smo se obratili imali smo njihovu podršku, a mi smo im to vratili radom i rezultatima koje smo ostvarili u proteklom periodu. Ove godine je vrlo teško funkcionisati, ali uspijevamo zavaljujući podršci TRB-a i Opštine – istakao je Srđan Šarenac, predsjednik bratunačkog kluba.

Tekuća godina je teška, kako za sportske klubove, tako i za privredne subjekte i lokalne zajednice, ali podrška je nastavljena.

Potpisivanje sponzorskog ugovora

Epidemija virusa korona otežava poslovanje, izvoz i samu proizvodnju, ali je naša kompanija odlučila da i ove godine podrži KK Bratunac – prokomentarisao je izvršni direktor TRB-a, Marko Mrkajić.

– Košarkaški klub je ponos Bratunca, jer spada među tri kluba u Republici Srpskoj koji imaju sve mlađe kategorije. To i jeste cilj, da se ne troše sredstva samo za finansiranje prvog tima, nego i za finansiranje svih kategorija, kako bi djecu pridobili da se bave sportom – rekao je načelnik opštine Bratunac, Nedeljko Mlađenović.

Prethodnu sezonu, koju je prekinula epidemija koronavirusa, KK Bratunac TRB završio je na odličnoj petoj poziciji, odmah iza članova ABA i ABA2 lige.