Nagrade za najuspješnije maturante i pobjednike Republičkog takmičenja iz Bratunca

Prijem za učenike

Za učenike generacije bratunačkih škola, nosioce ,,diplome Vuk Karadžić“ i pobjednike republičkih takmičenja, načelnik Opštine Srđan Rankić, organizovao je prijem i uručio Zahvalnice i nagrade. Učenici generacije su nagrađeni sa po 150 KM, a to su: Nikolina Ostojić (SŠC Bratunac), Veljko Dragičević (OŠ Vuk Karadžić), Anđela Milovčević (OŠ Petar Kočić Kravica) i Dajana Jakovljević ( OŠ Branko Radičević).

– Jako mi je drago što sam ja izabran i odlikovan, takoreći, ovom titulom. Znači mi podrška Opštine, koja je uvidjela naš trud, koja je prepoznala naš rad i koja nas je podstakla da isto tako nastavimo. Nadam se da ćemo i mi moći da opravdamo očekivanja i da budemo ponos grada – rekao je Veljko Dragičević, učenik generacije OŠ Vuk Karadžić Bratunac.

Iz SŠC Bratunac nagrađene su pobjednice Republičkog takmičenja iz istorije Nikolina Mijatović i Lora Tešić, kao i Milica Jokić. Iz OŠ Vuk Karadžić nagrade su dobile: Sara Obrenović, Sara Jovanović, Marina Beatović i Milica Vulić. Anja Radić, učenica OŠ Branko Radičević, je takođe nagrađena, kao nositeljka Vukove diplome. Svima njima je pripala nagrada u iznosu od 100 KM.

Nagrađeni su učenici generacije i nosioci ,,Vukove diplome“. Ove godine smo napravili izuzetak, što smo Odlukom obuhvatili pobjednike na Republičkom takmičenju iz istorije. Svi oni su dobili Zahvalnice ispred opštinske uprave i novčane nagrade. Čestitam svim maturantima, njihovim nastavnicima i profesorima, na ostvarenim rezultatima – izjavio je načelnik Srđan Rankić.

Pred ovim učenicima su novi izazovi. Neki od njih će na fakultet, neki u srednju školu, a mi im svima želimo mnogo uspjeha!

Piše: M.V.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *