NAČELNIK OPŠTINE BRATUNAC UPRILIČIO PRIJEM ZA IVANU PAVLOVIĆ

Prijem za Ivanu Pavlović – Opština Bratunac, facebook stranica

Danas je načelnik opštine Bratunac Srđan Rankić u svom kabinetu upriličio prijem za Ivanu Pavlović, koja će predstaviti Republiku Srpsku i BiH na prestižnom takmičenju “Mis Turizma Svijeta” u Kini, koje će biti održano u septembru ove godine. Ivana je danas sa načelnikom opštine potpisala sporazum o sponzorstvu u iznosu 3. 000 KM.

-Danas smo potpisali sporazum o sponzorstvu, a opština će nastojati u narednom periodu da podrži sve druge aktivnosti . Kao što sam i ranije govorio, opština će uvijek podržavati mlade ljude, njihove ideje i uspjehe iza kojih oni stoje. Mladi i uspješni ljudi, kao što je Ivana najbolji su predstavnici i ambasadori naše republike. Konkretno u ovom slučaju ukazuje nam se prilika da na svjetskom nivou predstavimo turističke potencijale naše opštine i potencijale srednjeg Podrinja. Ivana će do početka takmičenja biti aktivan učesnik u realizaciji projekata ekologije, zaštite životne sredine i promocije turizma, rekao je načelnik Rankić.
Nakon potpisivanja sporazuma, Ivana je izrazila zahvalnost sugrađanima, roditeljima i načelniku opštine.
-Najprije želim da se zahvalim sugrađanima na iskrenim čestitkama. Zatim, svojim roditeljima na podršci i gospodinu načelniku koji me podržao isto kao i oni. Drago mi je što je moja opština prepoznala ovu izuzetnu priliku, kao idealnu za predstavljanje naše opštine cijelom svijetu, istakla je Ivana.
Na prestižnom takmičenju „Mis Turizma Svijeta“, Ivana će se predstaviti svojim dizajnom.
-Dizajnirala sam sama lentu i krunu. Lično sam radila na tome i uložila dosta truda. Moja lenta ima posebnu poruku za naše sugrađane, a ona glasi: Ako želite da se predstavite svijetu, najprije morate da iskoristite sve kapacitete kod kuće, izjavila je Ivana.
Podsjećamo, dvadesetogodišnja Ivana Pavlović rodom je iz Bratunca. Osnovno obrazovanje završila je u Bratuncu, a srednje u Ljuboviji. Govori osam jezika engleski, ruski, italijanski, španski, turski, njemački, francuski i maternji jezik srpski. Prvi put se pojavila na javnoj sceni u sedmoj godini života. Pored toga, Ivana je talentovana i na polju književnosti. Njena poezija je nagrađivana u okviru školskih, opštinskih, republičkih i balkanskih takmičenja. U toku je priprema za objavljivanje Ivaninog romana „Ti ćeš biti svetlost mog života“. Roman je kreiran po istinitom događaju, ali nije autobiografski.
Vrijeme je za pobjede!
Izvor: Opština Bratunac – facebook stranica