Načelnik Mlađenović ugostio predstavnice Bratunca na takmičenju "Ritam Evrope"

19.06.2020 Piše: urednik

Načelnik opštine Bratunac, Nedeljko Mlađenović, ugostio je juče mlade Bratunčanke koje će našu opštinu predstavljati na prestižnom muzičkom takmičenju “Ritam Evrope”. Milica Stajić, Valentina Matić i Manela Vujić porazgovarale su sa načelnikom i od njega su dobile veliku podršku u ovom muzičkom poduhvatu.

“Prva televizija u saradnji sa opštinama iz Republike Srpske pokrenula je takmičenje “Ritam Evrope”. Pokazalo se da Bratunac ima mnogo talenata i da, u odnosu na druge opštine i gradove koji imaju po jednog predstavnika, Bratunac sa svoja tri predstavnika itekako ima šta da ponudi. Mladim takmičarkama želim mnogo sreće.”, istakao je Nedeljko Mlađenović.

Milica Stajić, Valentina Matić i Manuela Vujić su prošle sedmice nastavile sa pripremama za ovo muzičko takmičenje. Već uvježbavaju pjesmu “Icebreaker” koju je Agnet predstavljala Norvešku na  takmičenju za pjesmu Evrovizije 2016. godine. Nadaju se da će takmičenje početi uskoro, te da će uzeti pobjedu i dovesti ovaj festival u Bratunac.