Na jezeru Perućac izgorio ugostiteljski objekat

Na plaži Oštrika, na jezeru Perućac, u toku noći došlo je do požara u kojem je u potpunosti izgorio ugostiteljski objekat u vlasništvu Jasmira Beganovića.

„Bio sam u Bratuncu, dobio sam poziv da mi je izgorio objekat, kad sam došao, kad sam vidio… To je bilo strašno pogledati. Pet godina sam ulagao, odvajao, što bi rekli, i od sebe i od svoje djece, želio da bude što privlačnije turistima, danas, evo, nema ničeg, sve je uništeno“, rekao je Jasmir Beganović, vlasnik objekta.

O uzrocima požara, Beganović je rekao:

„Ja mislim da je to neko namjerno zapalio. Ne može to tek tako planuti, vidi se na onoj strani da vatra ne gori, da je to namjerno zapaljeno. Nisam se ni sa kim svađao, nisam imao probleme, ne znam. Bio sam juče oko 17 sati tu, otišao kući, ujutru, eto šta sam zatekao“, rekao je.

Kaže da je uložio znatna sredstva kako bi objekat prilagodio potrebama turista.

„Ja sam uložio jedno 40.000 maraka tu, sad nema ništa od toga. Tu sam radio, planirao sam i zimus da radim, bio sam ga bio zatvorio, odjavio, kako bismo prilagodili za zimu. Sad su mi ruke vezane, šta ću, nemam ni prihoda, nemam ništa“, izjavio je Jasmir Beganović.

Policijski službenici su izašli na lice mjesta, a o tačnom uzroku požara znaće se nakon uviđaja.