Manuela Vujić: ,,Očekujemo dobre rezultate u Loznici“

Manuela Vujić – BK KUM

Pred bokserkama i bokserima BK Kum Bratunac su novi izazovi. Predstojećeg vikenda ih očekuje prvi nastup u ovoj godini i to u sklopu 2. kola Lige Srbije u Loznici. Ovo takmičenje najavili smo gostovanjem Manuele Vujić, omladinske vicešampionke Republike Srpske u kategoriji 57-59 kg, na našem radiju.

– Očekujem dobre nastupe u Loznici. Uz mene iz našeg kluba učestvovaće Tiohomir Šarčević, Luka Perić i Dunja Vuksić. Moja protivnica biće Anastasija Bošković, članica BK Obilić iz Zvornika. Znamo se veoma dobro, privatno smo dobre drugarice. Ovo će mi biti peti zvanični meč, samo jedan poraz imam. Smatram da je i on bio nezaslužen u finalu prvenstva Republike Srpske u Banja Luci, jer sam poslala protivnicu u ,,nokdaun“. U prethodnom periodu smo dobro radili, bili smo i na Zlatiboru sa Partizanom. Te tronedjeljne pripreme su bile odlične- rekla je naša gošća.

BK Kum je pokrenuo besplatnu školu boksa za djecu.

– Pozivam djecu da nam se priključe. Ovaj sport bih preporučila svakome, jer pomaže na više načina. Naš tener Siniša Lopatić je sjajan, posvećen je i često kažem da bez njega ne bi bilo ni nas, odnosno ovaj sport ne bi postojao u Bratuncu – zaključila je Manuela Vujić.

Piše: M.V.