Lišeno slobode lice koje se sumnjiči da je izazvalo dvije saobraćajne nezgode

policija stop_thumb_medium500_300Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, lišili su slobode N.Ž. iz Zvornika, koji se sumnjiči da je narušio javni red i mir, nakon čega je učestvovao u dvije saobraćajne nezgode, upravljajući vozilom u alkoholisanom stanju.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 05.12.2020. godine oko 23,00 časa, prijavljeno je da je u mjestu Karakaj, grad Zvornik, N.Ž. narušio javni red i mir vikom i galamom, nakon čega je upravljajući putničkim automobilom marke „Ford” izazvao saobraćajnu nezgodu u mjestu Meterize, grad Zvornik, oštetivši tom prilikom drugo vozilo. Nakon toga, N.Ž. je nastavio da upravlja putničkim automobilom, gdje ubrzo izazvao i drugu saobraćajnu nezgodu u Zvorniku, prilikom koje je nastupila materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

Tokom vršenja uviđaja saobraćajnih nezgoda, policijski službenici PS za BS Zvornik su izvršili alkotestiranje lica, prilikom čega je kod N.Ž. utvrđeno prisustvo 2,27 g/kg alkohola u organizmu.

Prema osumnjičenom licu slijede zakonom propisane mjere i radnje zbog počinjenih prekršaja.

PORTPAROL

Miljan Bobar