Lišen slobode zbog krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“

Policija

Saopštenje PU Zvornik prenosimo vam u cjelini.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, lišili su slobode D.I. iz Srebrenice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

Naime, Policijskoj stanici Bratunac, 02.05.2021. godine oko 22,30 časova, prijavljeno je da je na regionalnom putu u mjestu Osamsko, opština Bratunac, nepoznato lice presrelo oštećenu, prilikom čega joj je uputilo prijetnje.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac, koji su 10 minuta nakon prijave, u ulici Svetog Save, opština Bratunac, zaustavili putnički automobil marke „Passat” u kojem se nalazio D.I. koga su lišili slobode zbog sumnje da je prijetio oštećenoj. Tom prilikom je utvrđeno da je osumnjičeni, isto veče oko 22,00 časa, ispred ugostiteljskog objekta u Bratuncu, narušio javni red i mir međusobnom tučom sa licem N.Đ. iz Bratunca, nakon čega su se oba lica obratila u Dom zdravlja Bratunac radi ukazivanja ljekarske pomoći.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj zbog krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

PORTPAROL

Miljan Bobar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *