Kung Fu Ving Tsun klub „Srebrenica“: 24 medalje u Novom Bečeju

Takmičari Kung Fu Ving Tsun kluba „Srebrenica“ su, kao što ste imali priliku slušati u našem radio-programu, učestvovali na Međunarodnom turniru „EU WuShu Kup Novi Bečej“, pritom osvojivši 24 medalje.

U subotu, 7. septembra, u sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju, održan je petnaesti jubilarni turnir u kung fuu koji organizuje Kung fu vušu savez Srbije sa sjedištem u Novom Bečeju.

Kunf Fu klub iz Srebrenice učestvovao je sa 11 takmičara, koji su se takmičili u više različitih različitih disciplina (WuShu Sanda, Light Sanda, Taolu i Ving Čun forme).

Na takmičenju gdje su učešće uzeli klubovi iz šest zemalja (Srbija, BiH, Mađarska, Mekdonija, Hrvatska i Gruzija), Srebreničani su osvojili ukupno 24 medalje,i to 18 zlatnih, pet srebrnih i jednu bronzanu medalju.

Adnela Bitinović osvojila je pehar za najbolju takmičarku u kategoriji pionira.

„Ja sam prezadovoljan postignutim rezultatima, i ja kao trener, i naravno takmičari su zadovoljni. Najviše madalja na turniru osvojio je upravo naš klub i što je najvažnije – kod naših boraca nije bilo povreda. Još jednom čestitam mojim takmičarima“, izjavio je za UPSMedia Isak Džanić, trener Kung Fu Ving Tsun kluba „Srebrenica“.

Čestitamo!