Kuljanin potpisao za Modriču

Draško Kuljanin, dugogodišnji fudbaler bratunačkog Bratstva, potpisao je jednogodišnji ugovor sa članom Prve lige Republike Srpske, ekipom FK Modriča Alfa. On je ranije, tokom zimskog prelaznog roka, prošao probu, ali je sve prolongirala epidemija koronavirusa.

,,Ovo je veliki korak u mojoj karijeri. Očekujem da se izborim za mjesto u timu Modriče i da još više napredujem. Želim da igram što više i postižem golove. Zahvalio bih se i svom bivšem klubu, Bratstvu, jer sam tu mnogo toga naučio“ izjavio je Kuljanin za UPSMedia, nakon potpisivanja ugovora.

U prvom dijelu sezone 2019/2020 Kuljanin je nastupajući za Bratstvo u Regionalnoj ligi Republike Srpske ,,Istok“ postigao 8 golova. Uz to, odlične nastupe zabilježio je u Kupu Republike Srpske, posebno u pobjedi bratunačkog tima nad prvoligašem Slavijom u 1/16 finala, kada je postigao 2 gola, a jednom se upisao i u porazu od Tekstilca u narednoj rundi.

Kuljanin pokriva obje krilne pozicije, a rođen je 1998. godine. Više od deset godina omladinskog i seniorskog staža proveo je u Bratstvu.

Njegov novi klub, Modriča Alfa, bio je šampion Premijer lige Bosne i Hercegovine 2008. godine, šampion Republike Srpske 2003. godine, a po jednom je osvojio i Kup Republike Srpske (2007.) i Kup Bosne i Hercegovine (2004.).

Drašku želimo mnogo uspjeha u nastavku karijere.

Piše: M.V.