KK „Želja Ipon“: Kristina Stanojević treća na Balkanu

Na Balkanskom prvenstvu za djecu do 13 godina koje je održano u Banjaluci, KK „Želja Ipon“ imao je četiri predstavnika.

Takmičari KK „Želja Ipon“ su osvajanjem medalje na Državnom prvenstvu izborili svoje mjesto u reprezentaciji i svoj nastup na ovom prvenstvu.

Na prvenstvu je učestvovalo preko 1000 takmičara iz 10 zemalja, a Kristina Stanojević osvojila je bronzanu medalju u kategoriji kate djevojčice 13 godina.

„U njenoj kategoriji je nastupilo 25 djevojčica i zaista je bilo jako teško doći do medalje i popeti se na pobjedničko postolje. Moram da naglasim da na Balkanskom prvenstvu mogu učestvovati samo četiri najbolje iz svake države, što samim tim znači da na ovom prvenstvu nema lošeg takmičara ili takmičarke, ovdje su svi dobri, ali samo oni najbolji mogu osvojiti medalju. Spremali smo se vrijedno za ovo takmičenje, očekivali smo i to veliko finale, međutim, sportska sreća ovoga puta nije bila na Kristinoj strani i morali smo da se zadovoljimo i trećim mjestom, ali je ovo samo jedan od motiva da radimo još bolje kako bi uskoro došli i na vrh pobjedničkog postolja“, izjavila je za UPSMedia Kristina Milošević, trener KK „Želja Ipon“.

Čestitamo Kristini za medalju i klubu za ostvaren uspjeh!