Kako skinuti muziku sa YouTubea?

17.10.2017 Piše: admin

YTBmp3

Svi mogu da preuzmu video sa YouTuba, koristeći neki od desetina online usluga, ali šta ako je potrebno da izvučete samo audio zapis i ne želite da gubite vrijeme za preuzimanje i konvertovanje videa?
YTBmp3 vam omogućava da jdenostavno riještie ovaj problem, omogućava vam preuzimanje muzike u mp3 formatu bez skidanja video zapisa. Ovaj servis se izdvaja u moru drugih po tome što ima ugrađenu direktnu pretragu YouTubea.
Naravno, na ovom servisu imate mogućnost koristiti i niz dodatnih funkcionalnosti. Ukoliko želite da preuzmete cijelu playlistu u mp3 dovoljno je kopirati link i dobićete sve numere u zip arhivi. Osim toga, možete promjeniti i dužinu numere. Ukoliko želite da odsiječete početak ili kraj, samo upišete vrijeme u polja start i end.
Pored niza drugih servisa ovaj servis omogućava izbor klvaliteta zvuka od 64kbps do 320kbps, a ako to ne izaberete YTBmp3 će automatski odrediti kvalitet zvuka. Takođe, možete zamijeniti riječ youtube (www.youtube.com/...) sa (www.ytbmp3.com/...) u traci za adresu i odmah ćete dobiti mogućnost preuzimanja željenog sadržaja.
Jedini nedostatak ove usluge je brzina prenosa fajlova od 500-600kbs. S obzirom da je proizvod besplatan, ovo je manji nedostatak. Da biste preuzeli listu od 200 pjesama trebaće vam malo više od 30 minuta.
Isprobajte rad ove usluge. Mi smo je testirali na telefonu i računaru.... Preuzimanje počinje odmah, čak nećete čekati da se konverzija završi.
Zbog činjenice da su autori servisa programeri, Janoš Guljaš i Milovan Petković, naše gore list, vrijedi probati ovaj YouTube MP3 konvertor.