Kadeti Bratstva savladali Birač u prijateljskoj utakmici

Kadeti FK Bratstvo Bratunac bili su bolji od ekipe FK Birač iz Dervente, u juče odigranom prijateljskom meču. Ubjedljivu pobjedu od 3:0 obilježio je het-trik Stanojevića u drugom poluvremenu. Ovo je prva utakmica za bratunačku ekipu nakon pauze zbog epidemije.

“Može se reći da smo bili dobri u prvom meču nakon pauze, u drugom poluvrmenu smo postigli sve golove. Sergej Stanojević je igrač utakmice, ali moramo istaći odlične nastupe golmana oba tima, a naročito našeg – Vlade Stanojevića. Planirano je da u narednom periodu, do početka prvenstva, jednom sedmično igramo prijateljske utakmice, ako to situacija sa epidemijom bude dozvolila. Po planu to će biti susreti sa Drinom iz Ljubovije, Jedinstvom iz Roćevića, Milićima…“ istakao je Boško Đurić, trener mlađih kategorija FK Bratstvo.

Bratunački tim poznat je po tome što u prvom timu uvijek ima veliki broj igrača iz svog omladinskog pogona.

“Zadovoljan sam nastupom našeg kadetskog tima u jučerašnjem duelu. Sigurno ćemo tri ili četiri igrača iz ove selekcije priključiti pripremama prvog tima za narednu sezonu“ rekao je Željko Lazić, predsjednik bratunačkog kluba.

Piše: M.V.