Jutarnji program – 31.12.2019. – Gost Hamdija Fejzić

U novogodišnjem izdanju Jutarnjeg programa UPSMedia radija ugostili smo Hamdiju Fejzića, zamjenika načelnika opštine Srebrenice. S njim smo razgovarali o godini koja je na izmaku, te planovima za narednu.

„Što se tiče 2019. godine, kada se sve sumira i uzme u obzir, mogu smatrati da je bila uspješna za moj lični rad, za rukovodstvo opštine, za stanovništvo Srebrenice. Dosta je toga urađeno, i u infrastrukturi i u pomoći pojedincima, tako da ćemo i nastaviti u tom pravcu. Što se tiče mog rada, zajedno sa predsjednikom skupštine, u dijelu gdje smo mogli djelovati, odnosno u federalnom dijelu, dosta toga smo uradili, blizu milion maraka će tokom naredne godine da dođe za određene projekte i pomoć budžetu opštine Srebrenice. Uglavnom se radi o putevima, infrastrukturnim projektima, a i za prevoz učenika uspjeli smo povećati budžet opštine.

Ima dosta toga što je odrađeno, dosta projekata ćemo završiti tokom 2020, imamo najavljeno otvaranje novih radnih mjjesta, da na taj način ponudimo onima koji ovdje žele raditi i živjeti uslove za ostanak. Osnovni cilj je stvoriti uslove adekvatne življenju normalnog čovjeka. Ja sam uvijek optimista. Srebrenica ima svoju budućnost, s tim da moramo dosta toga odraditi, na početku, naravno, Banja Guber, smatram da će doći do pokretanja Banje, a razvojem Banje procvala bi i opština. Budžet opštine je povećan, tako da ćemo imati znatno veća ulaganja u infrastrukturu i kapitalne projekte tokom naredne godine“, rekao je, između ostalog, naš gost.

„Ja bih ovom prilikom želio svima da čestitam 2020. godinu, da je dočekaju i provedu u najboljem raspoloženju i zdravlju sa puno ljubavi i nafake“, poželio je Hamdija Fejzić, zamjenik načelnika opštine Srebrenica.