Javni poziv za podnošenje zahtjeva/prijava za dodjelu građevinskih paketa za sanaciju i rekonstrukciju stambenih objekata i objekata za poljoprivedne djelatnosti na području opštine Srebrenica

Pomoć u sanaciji i rekonstrukciji stambenih i poljoprivrednih objekata u cilju stvaranja uslova za poboljšanje životnog standarda stanovnika opštine Srebrenica dodjeljuje se u okviru Programa obnove stambenih jedinica i objekata za poljoprivredne djelatnosti dodjelom građevinskog materijala (opreme), a na osnovu Odluke Načelnika opštine Srebrenica broj: 01-014-100-O/2020. godine.

Novčana sredstva potrebna za realizaciju ovog projekta osigurana su Budžetom opštine Srebrenica za 2020. godinu, u iznosu od 175.500,00 KM.

Ovim Javnim konkursom izvršiće se dodjela paketa odabranim korisnicima u ukupnom iznosu od 175.500 KM, a svaki pojedinačni iznos vrijednosti paketa zavisiće od stvarnog činjeničnog stanja u kojem se objekat ili potrebe potencijalnog korisnika nalazi.

Prijave na Javni konkurs za dodjelu građevisnkih paketa mogu podnijeti lica koja žive i imaju prebivalište na području opštine Srebrenica, a potrebna im je materijalna podrška po ovom programu u cilju stvaranja uslova za poboljšanje životnog standarda stanovnika opštine Srebrenica;

Rok za podnošenje zahtjeva je 15 dana od dana objavljivanja Javnog konkursa na oglasnoj tabli opštine, MK Skelani i WEB stranici opštine Srebrenica.

Prijave koje budu kompletne i dostavljene u roku iz prethodnog stava biće uzete u razmatranje od strane Komisije za odabir korisnika.

Uslovekriterije i druge potrebne dokumente za prijavu na ovaj javni poziv možete pronaći na linku: JP ZA GRAĐEVINSKI MATERIJAL – MAJ 2020. GODINE.

Prijavni obrazac možete preuzeti na linku: JP ZA GRAĐEVINSKI MATERIJAL – PRIJAVNI OBRAZAC.