Servisne informacije za Srebrenicu i Bratunac

 

Javni red i mir

Prema informacijama koje smo dobili iz PU Zvornik, na području Srebrenice i Bratunca  nije bilo zabilježenih slučajeva narušavanja javnog reda i mira, krivičnih djela, niti saobraćajnih nezgoda. 

Snabdijevanje električnom energijom

Na području Srebrenice za danas nisu najavljeni nikakvi radovi, te ne bi trebalo dolaziti do prekida u isporuci električne energije.Na području Bratunca, a u mjesnim zajednicama Voljavica, Zalužje, Bjelovac, Loznica, Sikirići, Zapolje, Tegare, Grabovačka rijeka, Fakovići i Žanjevo u periodu od 8 časova do 16 časova doći će do prekida u isporuci električne energije.Razlog prekida isporuke električne energije je rasjek rastinja. 

Hitne službe

U Hitnoj službi Doma zdravlja Srebrenica ljekarsku pomoć zatražila su dva pacijenta.

U Hitnoj službi Doma zdravlja Bratunac ljekarsku pomoć zatražilo je pet pacijenata.

Vatrogasne službe

Vatrogasci na području Bratunca imali su jednu intervenciju. Ugasili su požar u mjestu Avdagina njiva. Radi se o požaru niskog radtinja, gdje je pričinjena manja materijalna šteta. Povrijeđenih nije bilo.

Vodosnabdjevanja

Prema informacijama koje smo dobili iz KP „Rad“ Bratunac i KP ,,Polet“ Srebrenica nisu planirani nikakvi radovi, te ne bi trebalo dolaziti do isključenja. 

Hidrometeorološka stanica Srebrenica

Prema mjerenju u 9 časova, zabilježena temperatura u Srebrenici iznosila je 2 stepen Celzijusov, relativna vlažnost vazduha je bila 85%, bez vjetra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *