Servisne informacije za Bratunac i Srebrenicu za 16. april

Javni red i mir

Prema informacijama koje smo dobili iz PU Zvornik na području opština Bratunac i Srebrenica tokom posljednja 24 h nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira.

 Snabdijevanje električnom energijom

Na području opština Srebrenica i Bratunac nisu planirani radovi, te ne bi trebalo dolaziti do isključenja.

Hitne službe

U Hitnoj službi Doma zdravlja Bratunac ljekarsku pomoć tokom protekla 24h zatražilo je osam lica, a u Hitnoj službi Doma zdravlja Srebrenica dvije osobe.

Vatrogasne službe

Vatrogasci u Bratuncu su u protekla 24h na poziv građana intervenisali na dimnjaku u stambenoj zgradi – u Lamelama. Vatrogasci sa područja Srebrenice tokom proteklog dana nisu imali intervencija.

Vodovod

Prema informacijama koje smo dobili iz KP „Rad“ Bratunac i KP „Polet“ Srebrenica za danas nisu planirani radovi, stanje je redovno, te ne bi trebalo dolaziti do isključenja.

Hidrometeorološka stanica Srebrenica

Prema mjerenju u 9 časova, zabilježena temperatura u Srebrenici iznosila je 3°C, relativna vlažnost vazduha je 52%, vjetar sjeveroistočni 1 m/s.

COVID-19

Na području opštine Srebrenica je u izolaciji je deset lica, od čega je pet aktivnih slučajeva.  Do sada se na području ove opštine oporavila 141 osoba, dok je ukupno devet lica preminulo.

Prema informacijama Doma zdravlja u Bratuncu, na području opštine Bratunac trenutno je 25 osoba pozitivno na COVID-19, 32 osobe su u izolaciji, a tri lica su na bolničkom liječenju.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *