Servisne informacije za Bratunac i Srebrenicu za 23. april

Javni red i mir

Prema informacijama koje smo dobili iz PU Zvornik na području opštine Bratunac zabilježeno je jedno krivično djelo, dk na područji opštine Srebrenica tokom posljednja 24 h nije bilo krivičnih djela, saobraćajnih nezgoda niti narušavanja javnog reda i mira.

Snabdijevanje električnom energijom

Na području opština Srebrenica i Bratunac nema planiranih isključenja struje.

Hitne službe

U Hitnoj službi Doma zdravlja Bratunac ljekarsku pomoć tokom protekle noći zatražilo je šestoro lica, a u Hitnoj službi Doma zdravlja Srebrenica tri osobe.

Vatrogasne službe

Vatrogasci u Srebrenici imali su intervenciju na požaru niskog ratsinja u Krnjićima, dok iz Bratunca čekamo inforamacije.

Vodovod

Prema informacijama koje smo dobili iz KP „Rad“ Bratunac i KP „Polet“ Srebrenica za danas nisu planirani radovi, stanje je redovno, te ne bi trebalo dolaziti do isključenja.

Hidrometeorološka stanica Srebrenica

Prema mjerenju u 9 časova, zabilježena temperatura u Srebrenici iznosila je 8°C, relativna vlažnost vazduha je 97%, vjetar sjeverni 3 m/s.

COVID-19

Na području opštine Srebrenica je u izolaciji je 21 lice, od čega je 9 aktivnih slučajeva.  Do sada su se na području ove opštine oporavile 142 osoba, dok je ukupno deset lica preminulo.

Na području Bratunca 15 je aktivnih slučajeva infekcije, a 16 lica je u izolaciji.