Servisne informacije za Bratunac i Srebrenicu za 11. januar

Javni red i mir

Prema informacijama koje smo dobili iz PU Zvornik, na području opštine Srebrenica zabilježena je jedna saobraćajna nezgoda sa manjom materijalnom štetom, dok na području opštine Bratunac nije bilo krivičnih djela, narušavanja javnog reda i mira, niti saobraćajnih nezgoda.

Snabdijevanje električnom energijom

Na području opština Bratunac i Srebrenica  nisu planirani nikakvi radovi, te ne bi trebalo dolaziti do isključenja.

Hitne službe

U Hitnoj službi Doma zdravlja Bratunac ljekarsku pomoć tokom proteklog vikenda zatražilo je 38 lica.

U Hitnoj službi Doma zdravlja Srebrenica ljekarsku pomoć tokom proteklog vikenda zatražilo je 35 lice.

Vatrogasne službe

Vatrogasci sa područja opštine Srebrenica sinoć su imali interevenciju gašenja požara koji je uslijedio prilikom zapaljenja dimjaka na zgradi Baratova, takođe su intervenisali prilikom saobraćajne nezgode koja se dogodila u večernjim satima u Srebrenici. Vatrogasci sa područja opštine Bratunac nisu imali intervencija.

Vodovod

Prema informacijama koje smo dobili iz KP „Rad“ Bratunac i KP „Polet“ Srebrenica za danas nisu planirani radovi, te ne bi trebalo dolaziti do isključenja.

Hidrometeorološka stanica Srebrenica

Prema mjerenju u 9 časova, zabilježena temperatura u Srebrenici iznosila je -2°C, relativna vlažnost vazduha bila je 98%, vjetar sjeverni 1 m/s.

COVID-19

Prema informacijama koje smo jutros dobili, na području opštine Srebrenica u izolaciji je 1 lica, od čega je 6 aktivnih slučajeva.

U Bratuncu je u izolaciji 14 lica, a 16 slučaja su još uvijek aktivni.