Srebrenica: Šest političkih partija najavilo zajednički nastup na izborima 2022. godine!

Danas je u Srebrenici  zajednički nastup na izborima 2022. godine najavilo  šest srpskih političkih partija: SNSD, Demos, Ujedinjena Srpska, Socijalistička partija, Narodni demokratski pokret, i Partija udruženih penzionera. Cilj okupljanja je sporazum o djelovanju i riješavanju pitanja u zajedničkom bloku na predstojećim izborima.

Read more

Javna tribina o NATO bombardovanju: Posledice se osjete i danas

U bioskopskoj sali u Bratuncu večeras se održava javna tribina na temu „NATO bombardovanje SRJ i zločini počinjeni tokom agresije u trajanju od 78 dana“. 17. april je dan kada je od NATO bombi stradala i trogodišnja Milica Rakić. Ovom prilikom odata je počast svim nevino nastradalim žrtvama, minutom ćutanja.

Read more

Zatečeni na mjestu izvršenja krivičnog djela

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, postupajući po prijavi oštećenog da dva nepoznata lica pokušavaju iz marketa u mjestu Oraovac, grad Zvornik, otuđiti određene proizvode, izašli su na lice mjesta i tom prilikom zatekli lica inicijala D.L. i M.L. oba iz Brčkog, koja su pravovremenom reakcijom spriječena u daljem činjenju nedozvoljenih radnji.

Read more