„Hogar“ Bratunac: Tradicionalna novogodišnja žurka bez rezervacije

Za proslavu Nove godine važi nepisano pravilo – rezerviši mjesto, plati rezervaciju, spremi ovo, spremi ono. To je ustaljena praksa koju je u Bratuncu prekinuo jedan ugostitelj.

Naime, Dragoslav Ćatić iz Bratunca, kako ga mnogi od milošte zovu Gagi, godinama ,,krši“ ova nepisana pravila. U svom ugostiteljskom objektu ,,Hogar“ svake godine organizuje žurke za proslavu dočeka Nove godine, bez naknade za rezervacije. Tako će i za doček 2019. godine Gagi svojim gostima i ljubiteljima dobrog provoda pokloniti besplatna mjesta. On je jedan od rijetkih ugostitelja koji ove godine neće naplaćivati rezervacije za doček Nove godine.

,,Kafe bar ‘Hogar’ je i ove godine bez rezervacija. Već sedam godina, od kad je otvoren ‘Hogar’, takva je praksa da se ne naplaćuju rezervacije za Novu godinu. Pravimo žurke uz zvuke harmonike. Žurka je sjajna. Za svakoga ima po nešto. Od starogradske, narodne, zabavne, pa čak i do rok muzike. Postoji mogućnost i da poručiš pjesmu po izboru, ni to nije problem“- rekao je Gagi za UPSMedia.

Kako nas je uvjerio da je provod u ,,Hogaru“ dobar, da vlada opuštena atmosfera i da svako može pronaći nešto za sebe, na red je došla i tema o cijenama pića.

Kako se za praznike povećavaju cijene pića u trci za što većom zaradom, pitali smo da li će cijene pića ostati iste i u novogodišnjoj noći? Evo i dobrih vijesti – cijene u ,,Hogaru“ ostaju iste, bez poskupljenja.

A šta je, zapravo, najbitnije?

,,Bitno je da bude dobar provod, gosti zadovoljni, vesela atmosfera, tako da će i za mene da ostane koja markica“ – rekao je Gagi, uz osmijeh.

Ukoliko još uvijek nemate ideju gdje biste dočekali 2019. godinu, dobrodošli ste u ,,Hogar“.

Počasni gost novogodišnje žurke biće Deda Mraz.

Autor: Maja Davidović