"High five" - Gost: Nemanja Nikolić

24.01.2020 Piše: urednik

U muzičkoj emisiji "High five" ugostili smo Nemanju Nikolića, pjevača bijeljinske grupe Arka. S obzirom na to da petkom preslušavamo pobjedničke pjesme dana iza nas, sa našim gostom smo izbor istih i komentarisali. Iako smo imali zanimljivu ponudu pjesama, Nemanji Nikoliću su se svidjeli i ostali prijedlozi.

Kao što znate, bijeljinski rok bend Arka u izboru svojih pjesama nudi zanimljive sadržaje, od pjesama Eric Claptona do Rage against the machine. Sa njim smo razgovarali i o bratunačkoj rok sceni i dešavanjima u našem gradu.

Prošle godine bend Arka je izdao i svoj prvi singl "Divan dan", a snimljen je i spot za istoimenu pjesmu. U budućnosti planiraju da izdaju što više pjesama kako bi privukli što veći broj publike. Sa Nemanjom Nikolićem pričali smo i o rok sceni u Bijeljini koja je trenutno oskudna. Naš gost navodi da, osim rok benda Grimm, niko se više ne bavi autorskim stvarima. Naravno, pohvaljuje bratunačke muzičare i najavljuje skoriji nastup benda čiji je pjevač.

Naš gost se osim muzike bavio i sportom, odnosno košarkom, pa smo sa njim razgovarali i na tu temu. Pohvalio je sjajne rezultate naših košarkaša i poželio im još mnogo uspjeha u narednim utakmicama.