Fudbalski vikend pred nama

Arhiva UPSMedia: Bratstvo – Romanija

Ovog vikenda fudbalske klubove sa područja opština Bratunac i Srebrenica očekuju novi izazovi. Bratstvo i Budućnost igraju kod kuće, dok Guber i Polet gostuju.

Bratstvo će sutra od 16 časova dočekati Proleter iz Dvorova u jednom veoma važnom meču. Oba tima su u dosadašnjem dijelu sezone osvojila po tri boda. Bratunački tim ima priliku da pobjedom najavi i drugi uzastopni duel na domaćem terenu, koji ih očekuje naredne sedmice protiv Drine HE iz Višegrada. Evidentno je da ekipa igra bolje u posljednja dva-tri kola.

Srebrenički Guber, takođe u okviru 7. kola Druge lige Republike Srpske ,,Istok“, gostovaće u Višegradu. Srebreničani su u odličnoj formi od početka sezone i sa trinaest bodova drže drugu poziciju prvenstvene tabele. Drina je za sada osvojila sedam bodova.

U četvrtom kolu Područne lige ,,Birač“ lider prvenstva Polet iz Kravice gostovaće u Novoj Kasabi, gdje ih očekuje duel sa Jadrom. Kravički tim je do sada ostvario sve tri pobjede, uz gol-razliku +8. Jadar je, takođe, u vrhu tabele sa šest bodova. Prošle godine Polet je izvojevao jednu sjajnu gostujuću pobjedu nad Jadrom od 2:1.

Budućnost će u istoj rundi dočekati Branjevo. Tim iz Skelana do sada je osvojio četiri boda, dok Branjevo ima dva boda više.

Sve utakmice igraju se prisustva publike.

Piše: M.V.