FORUM ŽENA- NAJAVA DOGAĐAJA

Forum žena Bratunac

Udruženje “Forum žena“ Bratunac će dana 02.10.2020. u Vlasenici i Milicima organizovati dvije ulične akcije. Ulicna akcija u Vlasenici ce se odrzati na platou kod „ ZVORNICANKE „ Ulica Svetosavska sa početkom u 10,00 časova , a u Milicima na Trgu rudara ,sa pocetkom u 12,00 casova .

Ulične akcije se organizuju povodom kampanje koja će u četiri lokalne zajednice (Bratunac,Milići,Srebrenica i Vlasenica) skrenuti pažnju široj javnosti na položaj mladih u ovim lokalnim zajednicama.

Ovom prilikom će mladi aktivisti iz Vlasenice i Milica vršiti distribuciju promotivnog materijala sa porukama, a biće izloženi i crteži kojima se kroz umjetnost ukazuje na položaj mladih u navedenim opštinama.

Ova aktivnost će biti ostvarena kroz projekat „Mirovna politička akademija za mladeregije Birač„ koji se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).