„Dobar dan, regijo“ – 24.12.2018. – Gošće takmičarke iz KK „Želja Ipon“

Danas smo u emisiji „Dobar dan, regijo“ ugostili članice Karate kluba „Želja Ipon“: Mejremu Peštalić, Sonju Ubiparipović, Kristinu Stanojević, kao i njihovu trenericu Kristinu Milošević. Pričali smo o postignutim uspjesima u 2018. godini, te planovima za narednu.
„Ja sam zadovoljna ovom godinom, naravno da uvijek može bolje, i zato ćemo se i potruditi da budemo još bolji u narednoj godini. Moje omiljene medalje su sa balkanskog i državnog prvenstva“, izjavila je Merjema.
„Zadovoljna sam i srećna. Bili smo na Balkanskom prvenstvu, bili smo u Veneciji, gdje smo učestvovale u Svjetskoj karate ligi. Ja volim karate i nekako kad dođem na trening zaboravim i ako imam nekih problema i ako imam neke negativne energije“, istakla je Kristina Stanojević, dok je Sonja Ubiparipović, kako kaže, tek ove godine počela ozbiljno da razmišlja o karateu.
„Ja sam i do sada trenirala, ali nekako sam samo u jednom momentu prelomila da želim da osvajam medalje, da se borim, i eto, ova godina mi je bila vrlo uspješna. Na mom primjeru možemo svima poručiti da sve što želite možete ostvariti“, kazala je Sonja.
Sve tri djevojke su napomenule da ne znaju koliko medalja imaju kod kiuće, jer su prestale da ih broje 🙂
„Ja sam svojim takmičarima prezadovoljna. Moram da iskoristim priliku da se zahvalim i roditeljima, jer bez njih mi ne bismo mogli ni ići na takmičenja, zbog prevoza, jer uglavnom na takmičenja roditelji voze svoju djecu. Ogroman problem nam predstavlja prevoz. Takođe bih se zahvalila jednom premenitom gospodinu – Muradifu Pašagiću. Zahvaljujući njemu, mi smo uspjeli otići na Balkansko prvenstvo u Beograd, te nastupiti na Svjetskoj karate ligi u Veneciji. Što se mene tiče, ja tu neku svoju inspiraciju pronalazim upravo u svojim takmičarima. Oni mi daju i snagu i volju. Ne bih mogla da zamislim život bez njih“, izjavila je, između ostalog, Kristina Milošević, čestitajući svim sugrađanima srećne predstojeće praznike.