Derbi sezone, Polet gostuje u Derventi!

Polet – Jadar

U okviru 14. kola Područne lige ,,Birač“ biće odigran jedan od derbija sezone. Kravički Polet će u Derventi odmjeriti snage sa ekipom FK Birač. Ova dva tima su trebutno na prvom i drugom mjestu područnog karavana. Predstojeći meč bi mogao mnogo toga da odluči po pitanju borbe za titulu, jer Birač trenutno ima 32 boda, a Polet 31. Duel će biti odigran u nedjelju od 17 časova, a publika će moći da bude na tribinama. Treba naglasiti da 31 bod ima i Branjevo, koje gostuje Jadru.

– Nadamo se da ćemo se izdići iza ove sramne odluke saveza i odbijene žalbe. Jšs ne znam na koga mogu računati u nedjelju, sigurno će biti nekih izostanaka. Ići ćemo na pobjedu protiv trenutnog lidera na tabeli. Očekujem fer i koretnu utakmicu i suđenje kao što su i oni imali jesenas u Bratuncu, kada su nas pobijediliIgrači su razočarani ovom sportskom nepravdom, moramo se sto prije prilagoditi tome i u zakonskom roku od 8 dana odlučićemo da li ćemo se žaliti drugostepenoj komisiji – riječi su Marka Cvjetinović, trenera Poleta.

U jesenjem susretu timova iz Kravice i Dervente, pobijedio je Birač sa 2:3. Ukoliko su klubovi na kraju sezone bodovno izjednačeni odlučuje međusobni skor.

Piše: M.V.