Čestitka načelnika opštine Srebrenica Mladena Grujičića

mladen grujicic upsintervju„Svim svojim sugrađankama i sugrađanima, ljudima dobre volje, radnim kolegicama i kolegama, u svoje ime i ime moje porodice, te u ime zaposlenika Opštinske uprave Srebrenica želim srećnu i uspješnu 2020. godinu.

U godini koja je pred nama očekuje nas realizacija mnogobrojnih projekata koje smo započeli ili imamo u planu započeti. Tu su prije svega infrastrukturni projekti i projekti na održavanju povratka ili zadržavanju stanovnika koji žive u Srebrenici. Nastojaćemo da i dalje radimo na poboljšanju životnog standarda građana i otvaranju novih radnih mjesta.

Nadamo se da ćete zajedno sa nama doprinijeti da zajedničkim snagama održimo suživot, mir i toleranciju svih građana Srebrenice, te da našoj Srebrenici damo jednu lijepu sliku kakvu ona to i zaslužuje.

Takođe, vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti želim u svoje ime i ime moje porodice, kao i u ime Opštinske uprave Srebrenica, uputiti najiskrenije riječi čestitke za predstojeće Božićne praznike ‘MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI’.

Načelnik opštine Srebrenica
Mladen Grujičić“.

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić gostovaće u našem radio-programu 10. januara, kada ćemo razgovarati o ekonomskim i društvenim prilikama u 2019. godini, te planovima za narednu, 2020. godinu.