Bratunac: Ponude za ,,Najluđu noć“

Rok muzika, zabavna, narodna, Di-džej, harmonika, ovaj ili onaj bend – na vama je da odlučite. Doček Nove godine ili kako je mnogi zovu „Najluđa noć“ sve je bliže. Za one koji još nisu odlučili gdje će ispratiti staru i dočekati Novu godinu donosimo pregled ponuda iz Bratunca.

Kafe bar “Galija“ organizuje novogodišnji “party“. Cijena rezervacije po jednoj osobi iznosi 15 KM.

U kafe baru ,,Hogar“ ulaz će biti slobodan. Rezervacija nema, a gosti će uživati uz dobre zvuke harmonike.

U kafani “Tamo daleko“ rezervacija stola je 40 KM, a goste će zabavljati DJ Nele.

Kafe bar “Flamingo“ organizuje doček uz muziku uživo i “Balkan ekspres“ bend iz Valjeva. Cijena rezervacije je 15 KM po osobi.

“Old Pub“ organizuje dnevnu žurku 31. decembra od 12 časova, a uveče i noćnu zabavu. Cijena rezervacije je 10 KM. Prema informacijama organizatora, svi stolovi su već rezervisani.

Kafe bar ,,Kosta“ organizuje ,,party“ uz Di-džeja. Rezervacija stola košta 50 KM.

“Colloseum“ organizuje doček nove 2019. godine uz “KIX“ bend. Cijena rezervacije je 35 KM po osobi, a u cijenu je uključena hrana, koja će biti poslužena u vidu “švedskog stola“.

U kafe baru ,,Duga“ u novogodišnjoj noći goste će zabavljati muzika uživo – ,,Gavro i bend“. Cijena rezervacije je 10 KM po osobi. U cijenu je uračunato hladno predjelo.

Kafe bar ,,Tzunami“ organizuje doček uz muziku uživo. Cijena rezervacije po osobi je 15 KM.

Kafe bar ,,Peckham“ će organizovati Rock’n’Roll žurku uz vatromet. Rezervacija po osobi košta 10 KM.

Gradska kafana organizuje doček Nove godine uz muziku uživo. Goste će zabavljati ,,Temperament“ bend, a cijena rezervacije je 10 KM po osobi.

U Kafe baru ,,Friends“ muzičke hitove će puštati DJ Nerve. Cijena rezervacije stola je 30 KM.

Za sada nema informacija o dočeku na otvorenom, a skoro svi bratunački ugostiteljski objekti će organizovati novogodišnje zabave. Nadamo se da ste pronašli nešto za sebe, ako već niste rezervisali vaše mjesto za ,,najluđu noć“.

Autor: Maja Davidović