Bratunac na finalnom turniru prvenstva BiH, za finale sa Maglajem!

ŽOK Bratunac – kadetska ekipa

Kadetkinje ŽOK Bratunac učestvovaće na završnom turniru prvenstva Bosne i Hercegovine, nakon osvajanja srebra u prvenstvu Republike Srpske. Domaćin ovog turnira biće Banja Luka, odnosno klub Inova, a takmičenje će biti odigrano 6. i 7. juna (nedjelja i ponedjeljak). U borbi za finale Bratunac će odmjeriti snage sa šampionom Federacije, ekipom Maglaja, u nedjelju od 18 časova. Prije toga, u 15 časova, počeće duel Inove i Orašja. Pobjednice će u ponedjeljak igrati za titulu, a poražene za bronzu. Utakmica za treće mjesto po rasporedu je u 11 časova, a finale u 14.

Prilikom gostovanja u našem radio programu, nakon uspjeha na turniru u Bratuncu, odbojkašice ŽOK Bratunac – Jovana Todić, Tatjana Brklja i Andrea Radović, kao i trener Radovan Petković, najavili su još bolji nastup na BH završnici, posebno zbog malo više vremena za uigravanje ove ekipe.

Podsjećamo, na predstojećem turniru će igrati pobjednici i vicešampioni Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine. Sve utakmice biće odigrane u dvorani ,,Centar“.

Piše: M.V.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *