BRATUNAC: JAVNI POZIV ZA DODJELU NAGRADA I PRIZNANJA

Odlukom o priznanjima i nagradama Opštine Bratunaca, br. 01-022-204/07. od 10.09.2007. godine, predviđena su opštinska priznanja – „PLAKETA“, „POVELjA“ i „ZAHVALNICA“, koje se dodjeljuju za rad ili djela koja zaslužuju javna priznanja, a ista se dojeljuju pojedincima, preduzećima, ustanovama, organizacijama, udruženjima, mjesnim zajednicama i drugim pravnim licima.

Pored prethodno navedenih opštinskih priznanja, dodjeljuju se i novačane nagrade za uspjeh učenika, odnosno za najuspješnije diplomce, kao i novčana nagrada za najboljeg sportistu u opštini Bratunac u iznosu od 200, 00 KM.

Na prijedlog Savjeta za sport Opština nagrađuje najboljeg sportistu.

Ovim putem se pozivaju svi zainteresovani građani da dostave prijedloge za nagrade i priznanja sa obrazloženjem za najuspješnije kandidate iz gore navdenih oblasti, kako bi Komisija za nagrade i priznanja utvrdila kandidate i predložila Skupštini opštine Bratunac da donese Odluku o dodjeli svih priznanja i nagrada koje će biti uručne na svečanoj sjednici Skupštine opštine Bratunac 25. Septembra, povodom obilježavanja dana Opštine Bratunac.

Prijedloge dostaviti u periodu od 8 dana od dana objvljivanja Javnog poziva.

Prijedloge dostaviti najkasnije do 04.09.2020. godine u Šalter salu Opštine Bratunac sa naznakom „Javni poziv za nagrade i priznanja“ – Komisiji za nagrade i priznanja.

 

Izvor: opstinabratunac.com