Bratunac: Gdje za „doček“?

2020. godina razlikuje se po mnogo čemu od prethodnih, a izuzetak neće predstavljati ni doček nove 2021. godine. Na gradskom trgu neće biti organizovanog dočeka.

Prema riječima novoimenovanog načelnika opštine Bratunac, Srđana Rankića, najbitnije je da nas zdravlje posluži, da se završi pandemija koja nas je sve snašla, a novih godina i dočeka će biti kad dođe neko bolje vrijeme.

Caffe bar „Friends“ će organizovati „Novogodišnju koktel žurku“ sa početkom od 12:00 časova. Na koktel žurci koja već postaje tradicija u ovom lokalu moći ćete da uživate u ukusima „Blue lagoon“, „Tequila sunrise“ , „Pina colada“ , „Surfer on acid“ , „Cuba libre“ koktela, kao i mnogobrojnih drugih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Caffe Club „Tzunami“ organizuje doček nove godine sa početkom od 18:00 časova a goste će zabavljati DEE JAY. Mjere socijalne distance i dezinfekcije će biti poduzete. Broj ljudi je ograničen.

Caffe bar „Galija“, Caffe „Del Mar“ i Caffe bar „Peckham“ organizuju „obično veče“ za one koje nemaju posebne planove za doček, a žele negdje da izađu.

U „Gradskoj kafani“ muziku će puštati DJ „Zvex“, a u  Caffe “ Kosta-i“ DJ „Snežan Šupić“. Takođe, u Caffe bar-u „Flamingo“ , kafani „Tamo daleko“, kao i pivnici „Baum“ za dobar provod i atmosferu biće zadužen DEE JAY, a početak žurke najavljen je za 18:00 časova.

Za razliku od prethodnih godina, ulaz u sve kafiće je besplatan, a radno vrijeme svih lokala je do 22:00 časa.